Ring og hør nærmere
Tlf. 20 34 66 36

Giv dit nyfødte barn mulighed for at få den bedste start på livet!

Med bløde velklingende toner og vibrationer fra tibetanske klangskåle bringes du og dit barn i en total afslappet tilstand, der giver ro og balance.

Du ligger på en behagelig briks, omgivet at en speciel syet pude, med dit barn på maven eller i armen. Så både du og dit barn kan føle jer trygge under hele behandlingen der varer 20 min. 

Klangskålene står på den speciel syet pude, derved opnås den bedste behandling og i kan begge to nyde vibrationerne og lydene fra alle skålene på engang.

Babymassagen kan nydes af både moderen og barn sammen. Moderen er med under hele forløbet, så både hun og barnet får den positive effekt af klangmassagen via de blide lyde og vibrationer fra de tibetanske skåle. Effekten er den samme, uanset om barnet sover.

Du undgår mange af de problematikker, der opstår i barnets første levetid. Desuden vil du kunne imødegå eventuelle ubalancer, der senere måtte opstå med forskellige gener til følge.

Ved at skabe harmoni og balance giver du dit barn det allerbedste fundament og dermed også den allerbedste start på livet.

Virkninger:

  • Afslapning og nydelse for både mor og barn
  • Fremmer sammenhold og harmoni mellem mor og barn
  • Fremmer følelsen af sikkerhed og grundlæggende tillid
  • Fremmer en sund udvikling af barnet
  • Mindsker stress hos moderen efter fødsel
  • Kan afhjælpe kolik
Fædre er også velkomne til at tage deres nyfødte barn til denne behandling.