Ring og hør nærmere
Tlf. 20 34 66 36

Hvordan virker klangmassage?

Enkelt og smukt

Klangskålenes vibrationer og lyd går direkte dybt ned i kroppens celler og finder ubalancer, der er opstået på grund af overbelastning i form af stress, spændinger, søvnløshed mm. Balancen genoprettes, der skabes harmoni i alle kroppens celler, og klienten er atter i kontakt med sit eget jeg. Det er netop det enkle og smukke ved denne type terapi.
 

Millioner af celler, der husker

Kroppen består af op til 80% vand, mange kvadratmeter bindevæv og millioner af celler.

Som en anden computer husker cellerne alt, hvad der er hændt gennem livet. Oplevelserne – såvel gode som onde – lagres i cellerne, og når vi mindst venter det, kan især de negative minder poppe op og volde problemer. Det sker primært, når kroppen/sindet bliver overbelastet, f.eks. i en stresssituation.

Ubalancer og blokeringer i kroppen kan genoprettes med klangmassage, netop fordi klangskålens unikke energi og lyd går upåvirket og direkte ind, hvor der er behov for det.

Blot ved at stille skålen, hvor klienten har behov for det, og derefter slå den an sendes vibrationer og lyde ned til det ubalancerede sted. Derved genskabes balancen – enkelt og nemt!
 

 

En ældgammel teknik, som er blevet moderne igen

Klangskålene stammer fra den buddhistiske kultur fra Himalaya, hvor man kan datere dem helt tilbage til bronzealderen i Kina for ca. 3000 år siden. Tibetanerne fortæller, at skålene egentligt kun blev brugt til opbevaring og ofring af mad til Buddha. Det er dog svært at forestille sig, at skålene kun blev brugt til dette, netop fordi de vibrerer med fem forskellige toner, plus at de alle har deres egen frekvens, som kan påvirke kroppens celler.

Efter en tur til Nepal i 2012, hvor jeg rejste rundt i landet, erfarede jeg, at de unikke skåle var blevet anvendt – og stadig bruges – til behandling af spændinger og ubalancer i kroppens celler. I byen Patan kom jeg i kontakt med en terapeut, der bruger netop denne form for behandling, og han kunne fortælle mig, at behandling med lyd og vibrationer kunne dateres helt tilbage til 1000 år f. Kr.

 

Hvad klangmassage kan være effektivt imod:


Hovedpine Tinnitus
Migræne Maveproblemer
Søvnløshed Skuldresmerter
Koncentrationsbesvær Bækkensmerter
Svimmelhed Indlæringsproblemer
For højt blodtryk Nedtrykthed
Ryg og nakkesmerter Allergi
Skæren tænder Kolde hænder/fødder/skulder
Barnløshed Vejrtrækningsbesvær
Depression og bekymring Hjertebanken
Piskesmæld mm.

Den hemmelige lyd

Legenden fortæller, at skålenes kraft blev holdt hemmelig i flere årtusinder, fordi man mente, at det gav så uendeligt meget magt til den person, som forstod at bruge den til helbredelse af syge mennesker.

Læs en klients oplevelse
 

Læs mere i min bog om Klangmassage


Den første bog om klangmassage på dansk.

Denne bog er den første bog på dansk om klangmassagens historie samt brug af klangskålene i behandlingsøjemed. Bogen er tænkt som et opslagsværk, der ganske kort fortæller om, hvordan man kan anvender de unikke skåle til genopretning af ubalance i kroppen.


Køb bogen her...