Ring og hør nærmere
Tlf. 20 34 66 36

Tilbud til vordende mødre

Giv dit ufødte barn mulighed for at få den bedste start på livet!

Med klangmassage bringes du og dit ufødte barn i en total afslappet tilstand, der helt automatisk giver ro og balance, ikke blot til dig men også til det barn, som vokser i din mave.

Klangmassagen bevirker endvidere at du under graviditetsforløbet vil opleve et mere roligt barn, og når det kommer til verden, vil det bevare den ro og harmoni, som er skabt gennem den afslappende behandlingsform. Du vil derved kunne undgå mange af de problematikker, der opstår i barnets første levetid. Desuden vil du kunne imødegå eventuelle ubalancer, der senere måtte opstå med forskellige gener til følge.

Ved at skabe harmoni og balance giver du dit barn det allerbedste fundament og dermed også den allerbedste start på livet
 

Ane fortæller om sin oplevelse med klangmassage som gravid

Første indtryk, når man kommer ind, er et dejligt rum med masser af ro. Man ligger dejlig afslappet på den håndsyede pude, hvor man har støtte de rigtige steder.

Under klangmassagen kom der rigtig liv i den lille i maven. Efter få minutter begyndte den at røre på sig og sparke en del. Det var en dejlig oplevelse og helt klart min fornemmelse, at den godt kunne lide det. For mit eget vedkommende begyndte min mave at arbejde, det var rart, fordi jeg har døjet meget med træg mave under graviditeten. Klangmassagen gav en skøn ro i hele kroppen. Jeg faldt ikke i søvn, men var meget afslappet under forløbet.

Om aftenen var jeg meget træt, og fik en god nats søvn.  Min mave kom efterfølgende godt i gang, og jeg har ikke døjet så meget med træg mave siden. Efter et par dage med træthed har jeg fået energien igen. Min krop må have trængt til hvile, men jeg har overhørt signalerne. Det er min oplevelse, at massagen fik mig ned i gear, så jeg kunne føle trætheden.

Jeg kan varmt anbefale klangmassage til gravide, det er en skøn oplevelse for mor og barn.

Ane Mikkelsen