OBS! Nyt telefonnummer
Tlf. 40 88 55 95

Åbnings tilbud på 1 dags kursus i lydterapi

Efter den originale metode fra Nepal.
Din pris er nu kun 1.495,99 kr før kr. 2.500,00 incl. let forplejning

19-20-21-22 Juni         19 juni er der ikke flere pladser tilbage

Nu får du chancen for at komme på et dagskursus i lydterapi med den nepalesiske underviser og specialist i syngeskåle terapi

Chitrakar Abhishek

Chitrakar er specialist indenfor sit fag, han har arbejdet og behandlet med klangskåle i adskillige år, desuden er han også medejer af en butik i byen Patan i Nepal, (OM HANDICRAFT).

I denne butik sælges der kun originale håndlavede synge-/klangskåle, som er lavet efter en ældgammel metode, og indeholder 7 forskellige metaller svarende til solen og alle månerne. Disse skåle har en særlig kraft og energi, der kan forløse eventuelle traumer og spændinger.

Du kommer til at opleve, hvordan en nepalesisk specialist arbejder med klangskålene efter en tusinde år gammel tradition, hvor der arbejdes med alle chakra i kroppen. Du vil også blive undervist i, hvordan du kan bruge klangskålene efter denne metode, til behandling af dine klienter i din klinik.

Kurset indeholder en stor portion nærhed og tilstedeværelse. Det er dig, som er i fokus på denne dag, og du får indblik i, hvordan du bruger din intuition og nærvær til at behandle dig selv og dine klienter. Du lærer at placere skålene der, hvor din klient har behov for det, og ikke der, hvor du tror, din klient har brug for det.

På dette kursus benyttes kun originale håndlavede synge-/klangskåle fra Nepal.

På grund af det begrænsende deltager antal er der rig mulighed for personlig vejledning.  
Kurset tilbydes over fire dage, og der udbydes kun 32 pladser i alt, 8 pladser pr. dag.

Gå ikke glip af denne enestående chance for at opleve lydterapi på en helt anden måde, end der nogensinde før i Danmark er blevet vist og undervist i.  

OBS: undervisningen foregår på engelsk.
Originale Klang/syngeskåle kan købes på dette kursus

Der tages forbehold for evt. ændringer. 

OBS: Tom Hansen deltager som gæstelærer.


Namaste
 Se kursusplan...