OBS! Nyt telefonnummer
Tlf. 40 88 55 95

Tag dit første skridt ind i klangmassagens univers

Klangmassage er at arbejde med lyde og vibrationer fra tibetanske og nepalesiske

klangskåle direkte på kroppen.


Klangmassage er en behandlingsform uden berøring. Med velklingende toner fra klangskåle sendes vibrationer dybt ind i kroppen, hvor de påvirker steder, man ikke kan nå med fysisk massage. Det spændende ved klangmassage er også, at man kan komme tæt på sig selv og mærke, hvad der virkelig er vigtigt i ens liv. Noget vi ikke har så meget kontakt med i en travl hverdag. Dette sker typisk som følge af dyb afspænding, hvor det bliver muligt at give slip på bekymringer og blokeringer og give plads til at kroppen kan helbrede sig selv.

Læs mere om klangmassage

En ældgammel teknik, som er blevet moderne igen


Klangskålene stammer fra den buddhistiske kultur fra Himalaya, hvor man kan datere dem helt tilbage til bronzealderen i Kina for ca. 3000 år siden. Tibetanerne fortæller, at skålene egentligt kun blev brugt til opbevaring og ofring af mad til Buddha. Det er dog svært at forestille sig, at skålene kun blev brugt til dette, netop fordi de vibrerer med fem forskellige toner, plus at de alle har deres egen frekvens, som kan påvirke kroppens celler.

Hvordan virker klangmassage

De originale (Healings) klangskåle kommer fra Nepal og Tibet


Efter en tur i Nepal i 2012, hvor jeg rejste rundt i landet, erfarede jeg, at de unikke originale klangskåle også kaldet Healings bowls var  blevet anvendt  - og stadig bruges – til behandling af spændinger og ubalancer i kroppen celler. I byen Patan kom jeg i kontakt med en terapeut, der stadig bruger dem, og han kunne fortælle, at behandling med lyd og vibrationer kunne dateres tilbage til 1000 år f. kr.
Så det er ikke en vestlig opfindelse, det med at bruge klangskåle til behandling af kroppens celler og ubalancer.

De skåle, som Tom Hansen bruger i sin undervisning, er fremstillet efter den originale metode som har gået i arv gennem generationer. Skålene er nøje udvalgt af Tom Hansen, og bliver ved hjemkomst kvalitetstestet. De skåle som ikke kommer igennem kontrollen, bliver kasseret. Hvert år rejser Tom Hansen til Nepal for at finde nye skåle, som kan anvendes til at skabe balance i kroppen. Tom Hansen blev på sin tredje rejse til Nepal inviteret ind på det eneste værksted, der er tilbage i Nepal, for at følge fremstillingen af de unikke originale klangskåle. Han kunne hermed følge hvordan skålene bliver til med kærlighed og hengivenhed fra dem, der fremstiller dem.

Læs mere om klangskålene her

Millioner af celler, der husker


Kroppen består af op til 80% vand, mange kvadratmeter bindevæv og millioner af celler.

Som en anden computer husker cellerne alt, hvad der er hændt gennem livet. Oplevelserne – såvel gode som onde – lagres i cellerne, og når vi mindst venter det, kan især de negative minder poppe op og volde problemer. Det sker primært, når kroppen/sindet bliver overbelastet, f.eks. i en stresssituation.

Ubalancer og blokeringer i kroppen kan genoprettes med klangmassage, netop fordi klangskålens unikke energi og lyd går upåvirket og direkte ind, hvor der er behov for det.

Blot ved at stille skålen, hvor klienten har behov for det, og derefter slå den an, sendes vibrationer og lyde ned til det ubalancerede sted. Derved genskabes balancen – enkelt og nemt!


Ingen grænser for klangmassagens virkningsfelt.


Mine egne erfaringer som terapeut har gennem de seneste år givet mig den opfattelse, at der ikke er nogen grænser for, i hvilke situationer man kan anvende klangmassage til lindring af smerter og afhjælpning af sygdomssymptomer, for slet ikke at tale om afstresning.

Har man en stresset hverdag, er man i ubalance af forskellige årsager, mangler man ro og overblik, og trænger man til helt at koble af for en stund, så er klangmassage et ideelt redskab til at opnå dén ro og klarhed i hovedet, som er så svær at få, når man er meget stresset.

Med tonerne og vibrationerne fra klangskåle bringes kroppens indre i en total afslappet tilstand, der giver den fornødne ro til restituering.  


Hvad klangmassage kan være effektivt imod:

 • Hovedpine
 • Tinnitus
 • Migræne
 • Maveproblemer
 • Søvnløshed
 • Skuldresmerter
 • Koncentrationsbesvær
 • Bækkensmerter
 • Svimmelhed
 • Indlæringsproblemer
 • For højt blodtryk
 • Nakkesmerter
 • Piskesmæld