OBS! Nyt telefonnummer
Tlf. 40 88 55 95

Kursusplan 

Praktisk information

Læs betalingsbetingelser ved kursus tilmelding her.

Som udagngspunkt er Klanguniversets kurser individulle, men de kan afholdes i grupper, hvis man selv har samlet et hold.
Tidspunkt for kurserne finder vi ud af i fællesskab.

På kurserne serveres der te/kaffe og rundstykker til at starte med, men andet mad (frokost /eftermiddagsmad) skal man selv medbring.


Kurset betales ved tilmelding 

 

Der være mulighed for at købe ekstra skåle med hjem, der vil også være et større udvalg af gonger, zimbels, klokker mm.
Desuden vil der være et antal specielt udsmykkede skåle til en højere pris end almindelige skåle.

 

Klangmassør I


Kurserne finder som udgangspunkt sted på adressen "Frisdalsvej 13, 9500 Hobro". Dog kan det i særige tilfældes ændres eller jeg kan komme ud til dig og afholde kurset, men for yderlige information om dette bedes i kontanke mig.Det er klienten, som er i fokus, og du får indblik i, hvordan du bruger din intuition til at behandle klienter med ubalance i kroppen. Du lærer at placere og bruge skålene, hvor din klient har behov for det.

For at tilmelde dig kurset kan du enten kontakte mig på tlf: 40 88 55 95 og så finder vi i fællesskab en dato til kurset. Du kan også tilmelde dig på knappen neden for, hvor du blot skal udfylde felteren og ved feltet dato skriver du den dato, som passer dig og så vil jeg sende dig en bekræftelse, hvis datoen også passer mig og ellers finder vi en ny dato i fællesskab.
 

Pris 1500,00 kr   


Læs mere om Klangmassør I

 

Tilmeld til Klangmassør I...

Klangmassør II


Dette kursus på 1 dag er en forlængelse af kursus I, hvor du lærte at bruge klangskålene ud fra din intuition. Det er målet med dette kursus, at du bliver ét med dine klangskåle, uanset hvilken behandling du bruger i din hverdag.

Kurserne finder som udgangspunkt sted på adressen "Frisdalsvej 13, 9500 Hobro". Dog kan det i særige tilfældes ændres eller jeg kan komme ud til dig og afholde kurset, men for yderlige information om dette bedes i kontanke mig.

For at tilmelde dig kurset kan du enten kontakte mig på tlf: 40 88 55 95 og så finder vi en dato i fællesskab til kurset. Du kan også tilmelde dig på knappen neden for, hvor du blot skal udfylde felterne og ved feltet dato skriver du den dato, som passer dig bedst og så vil jeg sende en bekræftelse, hvis datoen også mig ellers finder vi en ny dato i fællesskab.

Pris 1500,00 kr 
Læs mere om Klangmassør II
 

Tilmeld til Klangmassør II...

Klangmassør III

Dette kursus på 1 dags er det hesten og rytteren, som er i fokus, og du får indblik i, hvordan du bruger din intuition til at behandle dyr med ubalancer i kroppen. Du lærer at placere og bruge skålene, hvor hesten har behov det.   

Klangmassage til heste
Hjertekontakt mellem dyr og mennesker

For at tilmelde dig kurset og høre nærmere om pris og sted kan du kontakte mig på tlf: 40 88 55 95 

Læs mere om Klangmassør III
 

Tilmeld til Klangmassør III...

Eksamen

På dette afsluttende kursus med supervision, og eksamen skal du berette om dine erfaringer med dine klangskåle, og fortælle om hvordan dine behandlinger er forløbet.  


Kursussted | Frisdalsvej 13 "Gården" 9500 Hobro

For at tilmelde dig eksamen skal du kontakte mig på tlf: 40 88 55 95

Pris inkl. forplejning 1500 krLæs mere om EksamenTilmeld til Eksamen...

INSPIRATIONS  DAG


Maj 2019 | Lørdag d. 04-05-2019  Yoga og Klang underviser Charlotte Sten og Laila Nielsen Fra kl. 10-17
Kursus sted Naturskolen Skillingbro Røde Møllevej  18 9520 Skørping pris 600,00 kr.Klang inspirationsdagene er for alle som lyst til at komme ind i klangens unikke  univers
En dag med yoga & klang som vil blive forbundet på en helt fantastisk måde


Salg af specialskåle

Pris inkl Rundstykker og friskpresset økologisk saft 600 kr 

Læs mere om Klangmøde/Inspirationsdag

Tilmeld til Klangmøde/Inspirationsdag.
 

Miniworkshop/introkursus

Efter ældgamle teknikker fra Østen bruger Laila Nielsen klangskålene til behandling af spændinger og blokeringer. Teknikken er over 1000 år gammel, og bruges stadig i Østen.

Gå ikke glip af en spændende workshop, hvor Laila Nielsen fortæller om sine mange gode erfaringer med klangmassage, en guidet klangmeditation og lær desuden en enkel teknik i brugen af klangskålene på egen krop

For at tilmelde dig kruset kan du kontakte mig på tlf: 40 88 55 95 og vi vil sammen finde en dato. Du kan også tilmelde dig på knappen neden for, hvor du blot skal udfylde felteren og under feltet dato skriver du den dato, der passer dig og så vil jeg sende dig en bekræftelse, hvis datoen også passer mig, hvis ikke så finder vi en ny dato i fælleskab.

Pris 500 kr.

Læs mere om Miniworkshop/introkursus
 

Tilmeld til Miniworkshop/introkursus...